Udlej din bolig

At udleje sin bolig kan være en udfordring og svært at håndtere jf. lejelovgivningen.
Vi gør det nemt for dig at få din bolig udlejet, og hjælper dig med at finde den rigtige lejer til din bolig.

Udlejningsform

Udfyld nedenstående formular, når vi har modtaget dine bolig oplysninger vil vi vende retur til dig hurtigst muligt.

  Dine informationer

  Udlejes fra og til

  Bolig oplysninger

  Udlejningsproces

  1. Kontakt os vedr. besigtigelse
  Den første kontakt sker i samarbejde med en af vores mægler el. udlejnigssagenter, som vil sørge for, at du får afklaret alle eventuelle spørgsmål.
  Det er 100% uforpligtende og gratis.

  2. Besigtigelse af ejendom
  Besigtigelsen er endnu en gratis og uforpligtende service, som vi tilbyder. Her møder du en af vores dygtige Agenter, som efter gennemgang af din bolig vil anslå et realistisk huslejeniveau i samråd med dig. Herudover vil alle dine spørgsmål blive besvaret, og vi kan gå igang med udlejningsprocessen.

  3. Formidlingsaftale indgåelse af udlejningsaftale
  Formidlingsaftalen underskrives når du har bestemt dig for at indgå i et samarbejde med rentbyrasmussen. Så snart vi har den i hænde vil vi straks påbegynde arbejdet med at finde den helt rette lejer til dig og din bolig. Valget er dit: Hvis du afviser en lejer, så finder vi en anden – uden ekstra omkostninger.

  4. Fremvisninger / Udlejning
  Fremvisningerne varetages af vores Mægler / Agenter. Til dette kræves, at vi har fået udleveret en nøgle, så vi har adgang til boligen og kan fremvise den potentielle lejer. Vi vil med vores erfaring og kendskab til boligen gå grundigt til værks og præsentere den potientelle lejer for alle de herligheder, som din bolig tilbyder.

  Udlejningen er en realitet, når du har en godkendt lejer og lejekontrakten er underskrevet. Har du tilvalgt evt. andre ydelser som udflytningsrapport el. administrationsaftaler ved vores samarbejdspartner vil Rentbyrasmussen være “behjælpelig i hele udlejningsforløbet.

  5. Fakturering / Afregning
  Når lejekontrakten er underskrevet af begge parter indbetaler lejer depositum og forudbetalt leje plus forbrug til Rentbyrasmussen.
  Senest 6 bankdage efter indflytningen er eksekveret overføres disse penge til udlejer fratrukket vores salær samt eventuelle andre omkostninger.

  Kim Rasmussen
  Udlejningsagent og udvikler

  DK-Tlf.: +45 31703230
  SE-Tlf.: +46 (0) 722315096
  Email: kim@rentbyrasmussen.com
  København og Malmø

  Compare